Inventariseren naar een nieuwe baan Den Haag? Bekijk vacatures den haag online!

Den Haag de stad van politiek en de Tweede Kamer. Het is bijna ondenkbaar dat er daar geen geschikte baan voor je tussen zou zitten. Je woont in Den Haag of je komt daar uit de buurt en bent op zoek naar iets nieuws. Een nieuwe uitdaging misschien of je bent klaar met je opleiding en je wilt natuurlijk gaan starten met de kennis die je hebt verkregen.

Hoe kunnen wij je helpen bij een baan?

Je kunt ons zien als een soort bemiddelingsbureau. Normaal solliciteer je direct bij het bedrijf zelf en stuur je een CV en motivatiebrief op. Aan de hand daarvan moet je kijken of je het leuk vindt en of het bedrijf jou leuk vindt. Dit is vaak tijdverspilling omdat je dan uiteindelijk erachter komt dat het helemaal niks voor jou is.

Je wilt natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken zonder al te veel tijd te verspillen hieraan. Het liefst, in je ideale beeld solliciteer je, word je aangenomen en vind je het superleuk. Helaas is dit niet de realiteit omdat het vaak lastig is in te schatten. Wij willen hier verandering in brengen en willen je daarom graag helpen hierbij.

Hoe wij dat doen? Je solliciteert als het ware bij ons en wij behandelen je sollicitatie. Hiermee bedoelen wij dat we alles doornemen om het juiste beeld van jou te krijgen zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij kijken dan bij onze vacatures wat er beschikbaar is en kijken dan waar jij goed tussen past.

Op dat moment plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in en vanaf dat moment doe je het zelf. Je gaat er zelf heen en kan dan zelf kijken of het echt een match is zoals wij dachten. Dit kunnen wij mis hebben en op dat moment kijken wij verder wat wij voor jou hebben. Kijk op https://www.wr.nl/ voor meer informatie hierover.

Vacatures Den Haag die wij hebben

Er zijn verschillende sectoren die wij aangeboden krijgen als beschikbare vacature. Zo zijn er vacatures in de technische sector. Hier denk je dan aan de bouw, de zorg of ICT werk. Het is heel breed en daarom denken wij je uitstekend te kunnen ondersteunen hierin. Gezien de politiek zijn er ook genoeg vacatures Den Haag daar.

Accountantskantoren zijn er ook in overvloed in Den Haag. Heb je dit altijd al interessant gevonden? Misschien eindelijk eens het roer omgooien en iets heel anders doen dan dat je altijd al doet? Lees jezelf in of geef het een kans om op gesprek te komen bij een accountantskantoor en te kijken wat het inhoudt en of het wat voor jou is.

Misschien dat een carrière in de ICT iets voor jou is? Vaak denken mensen dat dit niet leuk is of dat je echt een hoog diploma hiervoor nodig hebt. Uit de praktijk blijkt dat bedrijven de eisen minder hoog hebben staan dan er gesteld wordt. Soms worden er zelfs opleidingen aangeboden om de kennis te verbeteren, maar de praktijk leert je ook voldoende.