De meest spraakmakende bedrijfsuitjes

Ga op bedrijfsuitje in de regio Etten-Leur

Met al jouw collega’s een leuk uitje maar geen inspiratie? Ga dan is zoeken naar een uniek bedrijfsuitje waar iedereen plezier aan heeft. Een dagje toeren met een E-choppers, raadsels oplossen in een escape room of een filmwedstrijd bezoeken bijvoorbeeld. Een onvergetelijke dag maakt de band met het bedrijf en de medewerkers nog sterker en gezelliger. Met deze bedrijfsuitjes kun je een leuke tijd beleven.

E-Chopper huren

Deze motorachtige e-bikes zijn helemaal hip. Een dagje toeren met deze stoere bikes is dan ook een goede tip om als bedrijfsuitje te doen. Je krijgt er een instructeur en een waterflesje bij. De elektrische scooters maken het mogelijk lange afstanden af te leggen door hun sterke accu. Vaak maak je ook nog een stop voor een lunch in een leuk eetcafé onderweg.

Ga raadsels analyseren in een escape room

Een spannend uitje? Ga dan is voor een escape room. In soms enge of gekke ruimtes moeten jullie weten te ontsnappen aan de hand van code’s en crypto op te lossen. Kraak jij de deur of het slot? Of vindt jij de sleutel om naar de volgende ruimte te gaan. Escaperoom bedrijfsuitjes zijn leerzaam doordat je samen moet werken om een raadsel te onthullen. Ook escape rooms zijn te combineren met complete arrangementen als een 3-gangen diner voor al het personeel.

Muziekmachine maken samen met jouw collega’s

Dit is een erg origineel uitje. Je creëert met zijn allen een muzikale percussie, een soort muziek band. Elke collega’s krijgt een instrument die wordt afgestemd met ritmische muziek op andere instrumenten. De muziekstijl heeft wat weg van zuid Amerikaanse samba. Ook bij dit uitje verbeter je de samenwerking skills tussen jouw en je collega’s.

Etten Leur en Breda

Je kunt heerlijk shoppen in Breda. Deze typisch Brabantse stad heeft veel te bieden. De Nassaustad bevat veel gebouwen met historische waarde. Tevens bevat het talloze nachtclubs en cafés en kun je prima stappen. Taxi Etten Leur brengt jou en je collega’s snel weer thuis. Niemand hoeft de bob te zijn. Een leuk bedrijfsuitje voor een drukkerij is het Nederlandse drukkerij museum in Etten-Leur. Hier vind je alles over de oorsprong van drukwerk en kan een toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.