Altijd de beste freelance opdrachten te vinden 

Ben je op zoek naar nieuwe freelance opdrachten? Dan kom je er al snel achter dat er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden bijkomen. Bedrijven zien namelijk steeds meer voordelen in het inschakelen van freelancers. Tegelijkertijd zal dit voor jou als zelfstandig ondernemer betekenen dat de opdrachten goed aangeboden worden en dat je ervoor kunt zorgen dat je weer een aantal opdrachten binnenhaalt. Een van de vacaturebanken waar je jouw opdrachten kunt vinden is Between. Alleen hoe zorg je er dan voor dat je de beste keuze maakt? Onderstaande informatie legt het voor jou uit. 

Hogere inkomsten met freelance opdrachten 

Freelance opdrachten zijn opdrachten waarbij de werkgever voor enkele werkzaamheden op zoek is naar iemand. Hiervoor hoeven geen vaste werknemers ingeschakeld te worden. Zelfstandig ondernemers kunnen dit vaak vanuit hun eigen kantoor doen, waardoor extra werkruimte ook niet nodig is. Voor jou als ondernemer kan het ervoor zorgen dat je meer financiële zekerheid krijgt. Door meer opdrachten aan te nemen zal er immers ook meer geld binnenkomen. Je kunt jouw eigen naam dus ook blijven ontwikkelen en jouw onderneming verder uit gaan breiden als je deze opdrachten via de vacaturebanken gaat zoeken en aan de slag gaat. 

De juiste vacatures op gaan zoeken 

De freelance opdrachten kunnen via de vacaturebank eenvoudig gevonden worden. Zo kun je bijvoorbeeld al op freelance zoeken binnen de filters, maar ook kijken naar de opdrachten die tijdelijk of fulltime te vinden zijn. In de omschrijving van de werkzaamheden staat dan vaak nog vermeld dat het specifiek om een freelance opdracht gaat en wat er allemaal van jou verwacht wordt. Hierdoor kun je de vacatures die voor vaste contracten bedoeld zijn er eenvoudig uit gaan filteren en wordt het maken van een goede keuze ook eenvoudiger. Jouw zoektocht zal hierdoor sneller verlopen. 

De vacatures goed doornemen 

Als je de freelance opdrachten gevonden hebt, is het belangrijk dat je gaat bekijken of een vacature bij je past. Hiervoor kijk je in eerste instantie naar het bedrijf zelf. Zie je jezelf hier al voor werken? Ook is het goed om te bekijken wat de werkzaamheden precies gaan zijn. Deze moeten namelijk bij jouw kwaliteiten gaan passen. Wanneer er veel gevraagd wordt waar je nog geen verstand van hebt, is het wellicht niet de juiste vacature. Vaak staan er een aantal vaardigheden in vermeld die jij moet bezitten. Ga bij jezelf na of ook dit aan de orde is. 

Between: de succesvolle verbinding tussen talent & opdrachtgevers.

Begin met solliciteren 

De freelance opdrachten kunnen eenvoudig op jou aangepast gaan worden. Door alle factoren goed mee te nemen, is het eenvoudig om een sollicitatiebrief op te gaan stellen. Laat het bedrijf duidelijk merken waarom jij de beste kandidaat bent voor deze functie en wat jij allemaal in huis hebt. Het toevoegen van een CV kan hier ook bij helpen, omdat je dan in een oogopslag laat zien wat jij allemaal al gedaan hebt en hoe je jezelf hebt ontwikkeld. Je gaat merken dat je uiteindelijk uitgenodigd wordt als nieuwe freelancer binnen het bedrijf.