3 redenen om je administratie uit handen te geven

Werk jij als freelancer en doe jij jouw administratie zelf? Het ordenen en klaarstomen hiervan kan aardig wat tijd in beslag nemen. Tijd die je misschien liever besteedt aan het later groeien van jouw bedrijf. Zelf heb je ook niet altijd de kennis die hierbij nodig is. Door het uitbesteden van de administratieve taken, kan jij weer tijd besteden aan de belangrijke zaken van je bedrijf. Dit is dan ook de voornaamste reden om je administratie uit handen te geven.

Regels Belastingdienst

De Belastingdienst wijzigt met enige regelmaat de regels die gelden voor jou als ondernemer. Het kost ontzettend veel tijd om dit bij te houden en te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan deze regels voldoet. Misschien zijn er zaken waar je niks vanaf weet en wat je moet onderzoeken. Een administratiekantoor is hier dagelijks mee bezig en is dus goed op de hoogte van de laatste regeltjes. Zo profiteer jij van alle belastingvoordelen.

Voorkom boetes

Wanneer jij jouw administratie niet goed op orde hebt, riskeer je een fikse boete. Het is daarom erg belangrijk dat de administratie goed op orde is, het controleerbaar is en daarnaast minimaal vijf jaar bewaard blijft. Tevens kan je een boete krijgen als je de aangifte te laat indient. Het is dan ook aan te raden om je administratie uit te besteden om boetes te voorkomen.

Administratie door Centiss

Bij Centiss wordt de dienstverlening aangepast op basis van jouw behoeften. Er zijn meerdere taken waar ze jou bij kunnen helpen door de kennis en ervaring die het bedrijf heeft met administratieve taken. Het werk gebeurt transparant, waardoor je altijd zelf inzicht hebt in de financiële administratie. Tevens is het mogelijk om slechts een klein deel van het financieel beheer uit te besteden. Kortom, laat het administratief beheer door Centiss uitvoeren en creëer weer meer tijd om jouw bedrijf te laten groeien.