Office 365 specialisten inhuren

Binnen een bedrijf is Office 365 onmisbaar, maar ook voor particulieren geldt dat Office 365 niet op de computer mag ontbreken. Met Office 365 kun je programma’s als Microsoft Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook op je computer installeren. Bij de meeste versies van Officie 365 is het mogelijk om deze programma’s op meerdere computers tegelijkertijd te installeren. Ook kun je op bijvoorbeeld een iPad of mobiele telefoon gebruik maken van deze programma’s. Dit is handig als je onderweg of tijdens een vergadering bestanden aan wilt passen zonder vast te zitten aan een computer.

Laat Office 365 op je pc installeren

Veel consumenten vinden het lastig om Office 365 op een computer te installeren, zeker als zij Office 365 eerst online moeten downloaden. Ook zakelijke consumenten hebben geregeld moeite met het installeren van Officie 365 op de computers binnen hun onderneming. In dit geval dient hetzelfde pakket namelijk op meerdere computer geïnstalleerd te worden, in plaats van dat er losse pakketten moeten worden aangeschaft per laptop of desktop. Een Office 365 specialist kan je helpen bij het installeren van dit pakket en bijbehorende programma’s.

Uitleg over de werking van Office 365

Niet alleen helpt een Office 365 specialist je bij het installeren van programma’s als Word en Excel, ook kan een dergelijke specialist je meer vertellen over de werking van deze programma’s. Bij veel van de programma’s uit het Office 365-pakket zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het binnenhalen en versturen van e-mails vanuit Outlook. Het kan behoorlijk ingewikkeld zijn om een nieuw mailaccount in te stellen, omdat de gegevens hiervoor per internetprovider verschillen. Een Office 365 specialist kan een of meerdere e-mailaccounts voor je instellen, zodat je voortaan geen mailtjes meer hoeft te versturen vanuit de browser.

Kortom: heb je vragen over Office 365, of wil je dit direct laten installeren? Schakel een Office 365 specialist in!