De beste games voor je game PC

Gamen is wereldwijd een zeer populaire bezigheid en het lijkt erop dat games alleen maar in populariteit zullen toenemen. Dit zie je ook terug in snelle ontwikkelingen in de gaming industrie. zo zie je dat de kwaliteit van de games flink toeneemt per jaar en de mogelijkheden steeds groter worden. Zo heb je nu al ontzettend realistische en meeslepende games waar je uren mee bezig kunt zijn. De meest populaire games van het afgelopen jaar worden opgesomd.

Fallout 4

Deze game voor je game PC is al jaren een ontzettend populaire game en ook de 4e variant is een daverend succes. Het spel speelt zich af na een nucleaire ramp waar jij als speler de wereld kan ontdekken. Gevaar schuilt in elke hoek en de vele sterke vijanden maken het spel soms best lastig. Het gave van dit spel is dat je gebruik kan maken van echt alles om je heen en alles wat je kunt vinden. Daarnaast kan je skills voor je personage ontwikkelen en zijn er een enorm veel wapens in het spel. Het personage waarmee je speelt heeft een hond als partner genaamd Dogmeat. Het spel is een groot avontuur waarbij je eigenlijk elk moment gekluisterd achter je scherm zit.

Metal gear solid 5: The phanton pain

Ook de Metal Gear Solid reeks is er een die wereldwijd erg bekend en populair is. het spel geeft een compleet nieuwe verhaallijn weer. bij dit spel is het mogelijk om je eigen keuzes te maken en dus zelf het einde van het spel te bepalen. Dit maakt het spel erg gaaf, aangezien je zelf kan bepalen wat voor persoon je bent en hoe je het wilt spelen. Je wordt blootgesteld aan complottheorieën, controversiële thema’s en andere typische elementen van deze game. Veel gamers zijn onder de indruk van de grote hoeveelheid verschillende personages in de game, de vrije speelstijl, de uitstekende besturing en de grote hoeveelheid aan locaties. Het spel is ontzettend uitgebreid en het is een fantastische afsluiting van de saga.

The Witcher 3: Wild hunt

De laatste game voor je game PC is de The Witcher 3. Dit spel behoort tot de meest succesvolle rpg-games van 2015 en miljoenen uitgaves zijn al verkocht. Je personage in dit spel is Geralt of Rivia en je legt een lange reis af om zijn geliefde te vinden. Het spel kenmerkt zich door zwaarden en magie en vele hoofd- en zijmissies. Het spel is ontzettend uitgebreid vergeleken met haar voorgangers, waardoor vele liefhebbers van deze serie ook de nieuwste variant hebben aangeschaft.